نویسنده = حصاری، جواد
تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون

دوره 11، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 21-34

10.22069/ejfpp.2020.14277.1461

جواد حصاری؛ لیلا هوشیار؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ ممتوته شنگول


بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی‌خشک نگهداری شده در دماهای مختلف

دوره 10، شماره 2، دی 1397، صفحه 45-61

10.22069/ejfpp.2019.10452.1319

جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت


اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 1-16

10.22069/ejfpp.2018.10354.1317

راحله نژاد رزمجوی اخگر؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی


تاثیر امواج فراصوت و دی‌اکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع

دوره 7، شماره 2، مهر 1394، صفحه 1-16

جواد حصاری؛ فهیمه بابایی؛ صفر فرج نیا؛ سید عباس رافت؛ بهرام فتحی اچاچلویی


بررسی نقش سیستم پلاسمین در پروتئولیز پنیر سفید فراپالایشی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392، صفحه 59-73

سهیلا کرمانی زاده؛ جواد حصاری


اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 81-94

المیرا کرامتجو؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد؛ سید هادی پیغمبردوست؛ محبوب نعمتی